Uavgjort for West Ham mot Stoke

Tony-Pulis

En engelsk fotballkamp fra de gode gamle dager. Dette er hva vi alle kommer å se i kveld i den Engelske Premier League. I kveld skall spille lagene av West Ham United og Stoke City på den siste kampen i tolvte runde. For alle som har sett en kamp mellom disse to er ikke så tungt å se at disse er blant de lagene som fortsatt spiller i typisk britisk stil. Som folk sier, West Ham og Stoke er den friske brisen fra den gamle engelsk fotball, som allerede er veldig, veldig sjelden å se etter ligaen var fylt med utlendinger.

Sam Allardyce og Tony Pulis er også to av de mest attraktive trenere i England, selv om jeg er helt sikker at mormora min vet hva som vil være de begge lag taktikken og hva skall de gjøre for å vinne.

Den gamle stil av spil gjør kampen mellom West Ham og Stoke så uforutsigbart. Ærlig, jeg kommer ikke til å plage meg veldig mye å tenke om ulike deler av spillet for begge lag, som det er en kamp hvor spillerne vil skape ca 10 mål muligheter og vil skyte tre eller fire ganger i målet.

Hvis noen fra de angrepene er i godt form, betyr det noe mål score. Jeg ville satse på Under 2.5 mål, men det er bare ikke verdt, fordi oddsen er svært lav. Bet365 gir 1,61 og Sportingbet tilbyr 1.6.

Denne kampen er rett og slett for uforutsigbart. Derfor kommer jeg å sette en svært liten innsats på en uavgjort. På den ene siden er dette typisk britisk kamp mellom to like sterk lagene som er West Ham United og Stoke City. På den andre siden, har det ikke vært en uavgjort i denne runden så langt. Det er ikke noe så spesielt begrunnelse for å satse på uavgjort, men i den hele siste sesongen var det bare to runder uten en eneste uavgjort kamp.

Dermed, med en liten innsats for uavgjort for kampen mellom West Ham og Stoke City med odds på 3,3 fra Bet365 og 3,25 fra Sportingbet.

I videoen kan du se kampen mellom de to lagene i fjor fra den sjette runden av FA-cupen:

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.