Oman mot Japan 1 (+1)

Shinji-Kagawa-Japan-vs-Oman_2776512

I dagens kupong kan vi se mange vennskapskamper og flere kamper fra VM-kvalifiseringen i Asia. Et av mine prinsipper er ikke å satse på vennskapskamper fordi de er litt usikre, så min prediksjon for i dag er på kampen mellom Oman og Japan fra VM-kvalifiseringen i Asia.

Det japanske lag er favoritt i denne kampen, som de lede gruppen med 10 poeng fra fire kamper og er med fem poeng foran det andre laget i gruppen – Australia. Tradisjonelt, spillerne fra Japan vinne i disse kvalifikasjonene, noe som er helt normalt siden det japanske mesterskapet er kanskje den besten i Asia.

Laget av Oman også utfører veldig bra i disse VM kvalifikasjoner. De ligger på den tredje plass med 5 poeng like mange som den andre Australia. Disse to lagene spilte mot hverandre, som kampen endte uavgjort 1-1 og er absolutt veiledende for klassen av vertene.

For denne kampen, kan jeg bare stole på statistikken for de kampene spilt av Oman og Japan. Som vert, har Oman vunnet mot Thailand og Jordan og gjorde en uavgjort med Australia. De gjestene fra Japan spilte bare en enkelt kamp unna, og den endte uavgjort mot Australia.

Hva tilbyr bookies for denne kampen? De favorittene fra Japan er anslått med 1.5 fra Bet365 og 1.45 fra Sportingbet. Oman oddsen er 7.5 med begge bookmakere. Men jeg er mer fascinert av forslaget for en asiatisk handicapspill gitt av Bet365 for vertene med ett mål margin. For denne innsatsen tilbuden fra Bet365 er 2.

Det forslag ser virkelig bra, siden laget av Oman for sikkert går bra i disse kvalifiseringene og er fortsatt ubeseiret hjemme, til tross for å spille med den annen favoritt på grupaen- Australia. Separat, de vertene av Oman tre ganger spilte mot Japan så langt, og de gjorde ikke ett tap med mer enn 1 mål. Det er derfor jeg tror innsatsen for en seier for Oman med margin av 1 mål og 2 faktor er god nok til å spille.

Her er en video fra den siste kampen mellom disse to endte med en seier for Japan med 3-0 hjemme.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.