Mer om Martingale tippesystem

Martingale tippesystem er sikkert en av de meste populære tippesystemer i verden. Det er spesielt populært for de mindre erfarne spillere som synes at det tilbyr sikkert profitt, men, de bedre spillerne vet at det har alvorlige ulemper, hovedsakelig knyttet til at man må bruke for mye til å vinne noe.

For de som ikke vet hva Martingale er, her er en rask forklaring. Martingale tippesystem er beslektet med gradvis økende innsatsen for å dekke de akkumulerte tapper. Når du endelig gjøre den vinnende tippe, ville det dekke alle tapende gjort så langt, pluss en fortjeneste.

Mest av spillerne spill Martingale tippesystem i følgende prinsipp. Det spiller ser for fotball prediksjon med koeffisienter 2 eller mer. Hvis den vinner, går pengene i lommen og spillet starter igjen. Men hvis spillet er et tap, man må dobbelt innsatsen. For eksempel, den innsats er en euro og den er et tap. Den nesten innsats skal være 2 euro. Hvis den er et tap igjen, man må gjøre en annen dobbelt innsats – den skal være fire euro. Det spiller må gjøre dette før han vinner.

La oss si at vinner spilleren på den tredje trinn eller hvor innsatsen er fire euro. Fire multiplisert med to er åtte, som er utbetaling vårt. Vi tar tilbake den som er tapene vi har gjort så langt 1+2+4=7 og vi kan se at vi trenget 7 euro å vinne åtte eller med andre ord den ren fortjeneste er en euro.

Dette er hvordan de gode spillerne vanligvis liker ikke Martingale. Denne spillesystem har en alvorlig ulempe, og det er det faktum at spilleren er tvunget til å spille med større odds. Dere vet at suksessraten vil ikke være så høy når spillet vi med prediksjon med odds over 2.

For å satse med lavere odds med høyere suksessrate trenger vi mer innsatsen, men hva skal det være? Heldigvis, det er en spesiell formel som gir flere muligheter til å satse med Martingale.

Denne formelen er: (A+B)/(C-1) =D hvor A er den jakten profitt, B er beløpet av alle gjort innsatser så langt. Hvis dette er den første innsatsen så B er 0, C er oddsen som den kommer vi å satse, D er beløpet som bettor må satse.

Med denne enkle formelen, kan alle bruke Martingale tippesystem med ulike odds.

Men, et ord av advarsel. Martingale system er en tapende system i en lang sikt, og jeg vil ikke anbefale deg å spille det. Snart skall jeg beskrive i detaljer systemet ulemper og hva er de største misforståelsene knyttet til den.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.