Everton mot Arsenal

Everton mot Arsenal er en av de mest spennende kampene i denne runden av Premier League. Kampen vil bli spilt på onsdag kl 19.45 lokal tid på Goodison Park.

Everton startet sesongen meget sterkt med en seier mot Manchester United i den første kampen. Seieren var etterfulgt av en lang rekke av gode resultater. Det er mer imponerte at Everton hadde veldig godt spill, spesielt i kampen mot Swansea som en gjest, da de spilte fantastisk.

Den viktigste årsaken til økningen av Everton uten tvil er Marouane Fellaini, som er satt litt nærmere to motstandere nettet. Nå er han ekstremt farlig. Fellaini med kraftige hans, men likevel smart spill, kombinert med dominans i luften frykter virkelig motstanderens forsvar. Han hjelper David Moyes å spille med det ønskede system 4-4-1-1.

Men så godt Fellaini blir, så blir han en av de største ulempene for Everton denne sesongen. Teamet har blitt for avhengige av spillet hans og dette skulle bli brukt av Arsene Wenger og spillerne hans. Det er ikke helt sikker hvem skal spille mot Fellaini i luften, men dette er et problem fir som Arsene Wenger vil finne en løsning.

David Moyes har ett annet problem før kampen mot Arsenal. Det er at spillerne hans ser litt sliten i de siste kampene. Sikkert, hans idé var å ha en sterk start på sesongen, som er hva som skjedde, men det kommer med sin pris og i midten av sesongen hans spillere er ikke lenger så frisk som de bør være å vinne kamper i Premier League.

Hvis vi må snakke om Arsenal kan vi si at de har sin typiske sesong. De er litt bedre enn de lagene som er rundt Europa League steder og uendelig langt borte fra tittelen rase. Teamet er mer stabil i år, men mye mindre farlig i forhold til i fjor. I hvert fall bør Arsenal aldri bli satt i rollen som en svakere mot Everton.

Videre har Arsenal aldri tapt mot Everton i de siste 10 kamper i Premier League, og jeg ser ingen grunn for at dette skal skje på onsdag kveld. Derfor er min tips for denne kampen en seier for Arsenal med asiatisk handikap med margin av 0, 0,5 og en koeffisient på 1,825.

Videoen er fra den siste kampen mellom Everton og Arsenal som endte 0:1 for Gunners.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.