Arsenal mot Montpellier Borte (+1.5)

arsenal-monpellier-champions-league

Arsenal vil spille med Montpellier i en kamp som er svært viktig for de vertenes sjanser å kvalifisere videre i Champions League. Hvis det britiske lag vinne denne kamp og Schalke taper ikke fra Olympiakos, skal Arsenal gå videre for sikkert. Det eneste spørsmålet er skal de fullføre gruppen som ledere eller som andre i gruppen.

Alt har gått helt galt for Montpellier i årets Champions League, som de holder den siste plassen i gruppen med bare ett poeng fra fire kamper.

Arsenal kommer inn i denne kampen etter en imponerende seier mot Spurs med 5-2, men seieren bare skjuler de store problemene som Arsenal har. Vi må ikke glemme de første 15 minuttene mot Tottenham, hvor Arsenal var helt utspilt og bare det røde kortet mottatt av Adebayor tillatt Arsenal spillere tilbake i kampen.

Arsenal forsvarere gjør feil etter feil og det er for mange for et lag i Champions League. Vi kunne se det på den siste kampen at laget spilte i Champions League. Da ledet Arsenal bort til Schalke med 2-0 og miste å vinne denne kamp.

Selvfølgelig, Montpellier spillere er heller ikke i sin beste form, spesielt i Champions League. Akkurat nå er de i en serie på tre kamper uten seier i sin nasjonale mesterskap.

Uansett hvor svak er gjester i denne kampen, de fortjener ikke den svake oddsen de har. Derfor vil jeg satse for Montpellier i denne kampen, men jeg kommer til å gjøre det på handikap. Jeg vil satse for gjester med fordel på 1,5 mål med odds foreslått av Bet365 på 1.875, som er høyt nok som det dekker en hjemmeseier med ett mål margin.

I videoen nedenfor kan du se de viktigste i kampen mellom Montpellier og Arsenal fra første runde av Champions League:

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.